Servicii RobertoRossi.ro

Vanzare En-Detail

RobertoRossi.ro este unul dintre cele mai mari webshopuri cu zeci de mii de produse (plante naturale la ghiveci, plante artificiale premium, ghivece, jardiniere, amfore, decoratiuni interioare) cu aprovizionare aproape zilnica. Cu desavarsire putem sa ne mandrim cu cele mai multe sortimente de plante si ghivece din Romania, incepand de la plante rare pana la palmieri de zeci de metri si cele mai mari si deosebite ghivece.

Amenajari interioare

Mall-uri, Hoteluri, Piscine, cladiri Office, birouri, case particulare; nimic nu este prea simplu sau prea complicat pentru noi. Pe langa vanzarea de produse si import, Roberto Rossi iti pune la dispozitie si servicii de amenajare si design de interior cu ajutorul zeciilor de mii de produse din oferta.

Import si Vanzare En-gros

Pentru ca suntem unici importatori al anumitelor produse, RobertoRossi.ro iti ofera posibilitatea de cumparare de produse en-gros la preturi imbatabile, devenind astfel si tu parte din sistemul nostru de vanzare si amenajare, astfel clientii din zona ta putand apela direct la tine.

Pentru alte informatii iti stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail, la numerele si adresele afisate pe site la sectiunea contact


Alte pagini utile: Despre noi | Cum cumpar? | Cum platesc?