Roberto Rossi

Servicii RobertoRossi.ro

Suntem capabili sa dam viata oricarui spatiu

Consultanta, Solutii

Ai o idee in minte sau chiar un plan realizat de un arhitect? Orice ar fi, poti apela la noi pentru a identifica solutia cea mai potrivita pentru proiectul tau, ba chiar mai mult, ne putem deplasa pentru a dezbate la fata locului. Apeleaza la noi daca nu stii:

  • ce iti doresti
  • cum sa iti amenajezi spatiul
  • care ar fi costurile pentru amenajare
  • ce planta se potriveste spatiului, proiectului tau
  • ce materiale si culori sa alegi la ghivece sau jardiniere sa se potriveasca cu restul spatiului
Daca esti arhitect sau designer, te putem ajuta in alegerea solutiilor de proiectare pentru amenjarea spatiului clientului tau.

Gasim solutii de finantare pentru proiecte in care clientul doreste plata produselor si a serviciilor in sistem de inchiriere pe o perioada cuprinsa intre 12-46 luni (doar pentru amenajari cu produse non-perisabile).

Vezi proiecte

Proiectare, Design

Impreuna cu designerii, proiectantii, arhitectii si inginerii nostri horticoli gandim in afara tiparelor si putem sa concepem idei inedite, simple sau extravagante care se preteaza stilului spatiului tau.

Realizam designuri in functie de necesitatile tale:

  • de la planuri simple, 2D, la scara,
  • pana la planuri in imagini (proiectate pe o poza cu spatiul tau),
  • sau vizualizari 3D cu randari fotorealistice,
in idea ca planul si rezultatul final sa fie identice.

Inovatia si dezvoltarea au fost centrul afacerii noastre, demonstrand asta prin proiectele realizate la diferite mall-uri, hoteluri, cladiri office sau parcuri cu renume.

Proiectarea apartamentelor si a caselor particulare primeste o atentie sporita in ultima vreme, lasand in urma clienti fericiti cu stil.

Vezi proiecte

Implementare, Montaj

Proiectul tau nu trebuie sa fie conceput de noi ca sa apelezi la noi in privinta implementarii. Poti apela la noi privind amenajarea spatiului bazat pe un plan sau design gata facut, sau la servicii complete de la consultanta, la proiectare si montaj.

Pentru ca suntem unici importatori al anumitelor produse, cunoastem cel mai bine modul lor de montare, insa daca bugetul tau este mai restrans, te poti consulta gratuit cu noi in privinta montajului.

Ne deplasam cu echipa proprie oriunde pe teritoriul RO si UE pentru a efectua amenajari sau montaje. Luam cele mai inalte masuri de siguranta, si lucram intr-un mod profesionist, astfel incat tu nu trebuie doar sa preiei proiectul gata finalizat.

Clientii particulari, care au apelat la noi pentru realizarea de amenajari cu ghivece si plante sau montaje de pereti cu plante, se pot bucura cu ajutorul nostru de caldura unei cladiri pe care o acum o numesc: acasa.

Vezi proiecte

Amenajari interioare, Peisagistica

Mall-uri, Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Terase, Piscine, Cladiri Office, Birouri, Gradini Zoologice, Biotopuri, Parcuri, Case particulare; nimic nu este prea simplu sau prea complicat pentru noi.

Pe langa vanzarea de produse, Roberto Rossi iti pune la dispozitie si servicii complete profesionale de amenajare si design de interior cu ajutorul produselor din oferta.

Cu sutele de proiecte am devenit experti in a da viata oricarui spatiu si ne asiguram ca satisfacem nevoile atat a obiectivelor estetice, cat si a celor financiare. Realizam amenajari de care puteti fi mandri si seteaza un punct de referinta in domeniu.

Vezi proiecte

Vanzare En-Detail

RobertoRossi.ro este unul dintre cele mai mari webshopuri cu zeci de mii de produse (plante naturale la ghiveci, plante artificiale premium, ghirlande, licheni, muschi, ghivece, jardiniere, amfore, decoratiuni interioare) cu aprovizionare aproape zilnica de la cele mai mari burse din lume.

Cu desavarsire putem sa ne mandrim cu cele mai multe sortimente de plante si ghivece din Romania, incepand de la plante rare pana la palmieri de zeci de metri si cele mai mari si deosebite ghivece.

Poti comanda online sau prin telefon si noi ne asiguram ca produsele sunt livrate in cel mai rapid mod oriunde in lume (livrarea standard in Romania dureaza in mod obisnuit intre 24 si 48 ore).

Vezi proiecte

Servicii Roberto Rossi

Despartitoare fixe din plante

Vezi toate

Amenajari panouri mobile din plante

Vezi toate

Amenajari receptii si holuri

Vezi toate

Amenajari tavane cu plante

Vezi toate

Proiecte personalizate

Vezi toate

Amenajari birouri

Vezi toate

Sigle cu plante decorative

Vezi toate

Sigle cu muschi si licheni

Vezi toate

Amenajari jardiniere cu plante

Vezi toate

Amenajari ghivece cu plante

Vezi toate

Amenajari pereti cu plante naturale

Vezi toate

Amenajari pereti cu plante artificiale

Vezi toate

Amenajari complete diferite spatii

Vezi toate

Amenajari pe baza proiectului

Vezi toate


Pentru alte informatii iti stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail, la numerele si adresele afisate pe site la sectiunea contact


Alte pagini utile: Despre noi | Cum cumpar? | Cum platesc?

Apelează