Roberto Rossi

RobertoRossi.ro - Green Lifestyle

Suntem capabili sa dam viata oricarui spatiu
Te intrebi de ce?

Plante de interior si plante de exterior, plante conservate si artificiale

Plantele si florile aduc lumina in viata noastra.

Fiind importator direct din Olanda, Web Shop-ul beneficiaza de aprovizionare saptamanala, oferindu-ti astfel peste 5.000 de sortimente de plante de interior si exterior, naturale, conservate si plante artificiale.

Magazinul online de decoratiuni interioare si de exterior va ofera o colectie completa de plante decorative de interior si plante de gradina, de la plante ornamentale cu dimensiuni reduse pana la specii de palmieri care ajung la 12m inaltime.

Vezi plantele

Vase si ghivece pentru flori si plante decorative

Pe langa gama diversificata de plante iti prezentam si cea mai mare oferta de ghivece pentru plante si flori din Romania.

De la ghivece dedicate hidroculturii pana la ghivece gigant cu dimensiuni de peste 2 m inaltime sau diametru, din diferite materiale: ghivece ceramice, ghivece metalice, sintetice dar si ghivece naturale, cu un design care se potriveste oricarui spatiu, culori variate atat clasice cat si moderne, exclusiviste.

Vezi ghivecele


Ghivece inteligente Lechuza

Intretinerea plantelor si a florilor necesita timp si stiinta, dar cu ghivecele inteligente Lechuza poti uita de acestora o vreme.

Magazinul online de plante si flori de ghiveci Roberto Rossi iti ofera solutia perfecta prin ghivecele si jardinierele inteligente Lechuza, care combina functionaliatatea cu un design simplist, deosebit de elegant si practic in acelasi timp, garantandu-ti rezultate excelente in ceea ce priveste ingrijirea plantelor.

Vezi vasele Lechuza

Idei decoratiuni interioare si exterioare, amenajari

Magazinul online de plante si flori de ghiveci Roberto Rossi iti ofera consultanta gratuita cu ajutorul unui designer si inginer peisagist si horticol, specialisti in domeniu, pentru a finaliza comanda cat mai exact dupa profilul si satisfactia ta.

Pe langa serviciile comerciale, poti recurge si la realizare de proiecte de >amenajari de interior cu plante, ghivece si decoratiuni, amenajari de gradini, sau servicii de intretinere, replantare.

Vezi portofoliul

...pentru ca suntem cel mai mare WebShop specializat din Romania cu peste 100.000 de plante, vase si ghivece, medii de cultura, decoratiuni si accesorii care efectuaza livrari la domiciliu oriunde in tara.

Vanzari / info: 0757 105 005, office@robertorossi.ro

Roberto Rossi este o companie capabila sa dea viata spatiilor interiore prin intermediul plantelor naturale si artificiale. Roberto Rossi aduce pe piata romaneasca produse de cea mai buna calitate, doar produse premium, insotite de servicii adaptate nevoilor oricarui client.

Livrarile la domiciliu a produselor din cea mai diversificata gama de flori, plante si ghivece pe care le puteti gasi in Romania, ar fi cateva dintre motivele pentru care Roberto Rossi, a devenit in scurt timp unul dintre cele mai apreciate flowershop-uri .

Ne adresam in special firmelor cu spatii destinate birourilor, unde plantele naturale sunt o prezenta absolut necesara. Plantele naturale decorative induc o senzatie de liniste si stabilitate, purifica aerul, creaza o atmosfera placuta si reduc stresul.

Plantele aduc bucurie in viata, plantele contribuie la un climat interior sanatos, dau un aspect mai complex, un design mult mai bun spatiilor. Din pacate, multi oameni au probleme in a-si gasi timpul necesar pentru ingrijirea lor, insa Roberto Rossi va ofera solutia perfecta prin ghivecele inteligente, care combina functionaliatatea cu un design in forme simple izbitor de elegante si care sunt un atu pentru casa si gradina dar in acelasi timp va garanteaza eficienta in ingrijirea plantelor.

Importator direct din Olanda, mai exact de la bursa de flori din Aalsmeer - cea mai mare bursa de flori din lume - Roberto Rossi beneficiaza de o aprovizionare saptamanala, cu o gama extrem de diversificata de flori si plante. Webshop-ul ofera sute de sortimente de flori taiate, plante de apartament si o gama bogata de arbusti, de la camelii de un metru inaltime, orhidee si cactusi, pana la specii de curmali, maslini si bananieri, si alte plante si flori exotice, orice tip de planta de exterior sau interior din lume, pana la 12 metri inaltime. Termenul de predare a comenzii este de aproximativ o saptamana. Livrarile se fac la domiciliu oriunde in tara. Costul livrarii este in functie de volumul produselor si de destinatia livrarii.

Roberto Rossi va ofera posibilitatea de cumparare on-line, si plata electronica in curand.
In cazul unei comenzi, va oferim consultanta gratuita cu ajutorul unui designer si peisagist, specialisti in domeniu, pentru a finaliza comanda cat mai exact dupa profilul si satisfactia clientului. Pe langa serviciile comerciale, se pot recurge si la realizare de proiecte de amenajari de interior cu plante si ghivece, amenajari de gradini, sau servicii de intretinere, replantare.


Pentru alte informatii iti stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail, la numerele si adresele afisate pe site la sectiunea contact


Alte pagini utile: Cum cumpar? | Cum platesc? | Livrare

Apelează