Plante artificiale

Plantele si florile artificiale au devenit obiecte decorative tot mai cautate in ultimii ani. Sunt preferate decoratiunile cu plante si aranjamente florale artificiale, fructe si legume sau crengute, ghirlande si frunze artificiale in locul celor naturale. Printre avantajele decoratiunilor cu plante artificiale, remarcam faptul ca nu este necesara ingrijirea in permanenta, nu au nevoie sa fie udate sau curatate de frunze uscate si rezista foarte mult in timp. Ingrijirea plantelor artificiale necesita doar curatarea de praf. In acelasi timp, sunt la fel de frumoase si bogate in frunze si flori, indiferent de anotimp si de spatiul in care se afla (de exemplu un loc fara lumina suficienta pentru o planta naturala).

Cum amenajam si decoram cu gust o terasa, o piscina si un loc de plaja sau o curte interioara, astfel incat sa le oferim un aspect cat mai natural si mai viu? Magazinul online RobertoRossi.ro va propune o varietate de plante artificiale de o calitate deosebita, cu protectie la razele ultraviolete, rezistente la diferente mari de temperatura si usor de intretinut. Vita de vie cu struguri, buxusi, bambusi sau maslini artificiali ori palmieri artificiali de mari dimensiuni pot oferi spatiului un aspect exotic si relaxant, fie ca este vorba de terasa unui restaurant sau de piscina unui hotel. La fel de interesant este si gardul viu din plante artificiale rezistente la razele Ultra Violete, ce poate imbraca pereti sau garduri clasice.

Nu stiti ce plante artificiale se potrivesc interiorului pe care doriti sa-l decorati ? RobertoRossi.ro va pune la dispozitie solutii variate de amenajari interioare, sugestii si idei pentru decorarea casei, a apartamentului sau pentru un sediu de birouri ori spatii comerciale.

Filtreaza dupa Categorie produs
Filtreaza dupa Culoare floare
Filtreaza dupa Denumire planta
Produse 1 pana la 36 din 3762 total
Ordoneaza dupa:NumePret
123...105Pagina urmatoare
Produse 1 pana la 36 din 3762 total
Ordoneaza dupa:NumePret
123...105Pagina urmatoare