Ornament natural Lichen muschi natural


Lichen muschi natural
Lichen muschi natural Lichen muschi natural Lichen muschi natural
Cumpara
 61,61 
43,76RONTVA INCLUS
DISCOUNT: -28,98%
Stoc: la comanda

Comanda minima: 1 buc.

  • Cumpara de la 5 bucati cu 42,44 RON bucata si castigi 3,00%
  • Cumpara de la 10 bucati cu 41,13 RON bucata si castigi 6,00%
  • Cumpara de la 15 bucati cu 39,38 RON bucata si castigi 10,00%
  • Cod: R17764R

Descriere Lichen muschi natural

Cei care doresc sa inveseleasca atmosfera din casa sau birou cu ajutorul plantelor sau a decoratiunilor lemnoase, dar care totusi nu au timp sa le ingrijeasca, pot opta pentru o varianta mai simpla, in spirit minimalist: un terariu. Important pentru reusita proiectului este ca tot ceea ce intra in terariu – plante, pamant, nisip, decoratiuni lemnoase– sa nu fie atacat de vreo boala sau daunator.

Un terariu este, prin definitie, o gradina aflata sub sticla. Aceasta tehnica era foarte populara in perioada victoriana si acum se pare ca incepe sa castige din ce in ce mai mult teren. Astfel se pot recrea tot felul de "peisaje", de la terenuri impadurite, pana la un mini desert sau o jungla tropicala. Mai mult, daca adaugati si animale sau insecte, gradina in miniatura va deveni un vivariu.

Crearea unui terariu este un proiect interesant si foarte educativ in acelasi timp, pentru ca ilustreaza foarte clar modul in care functioneaza un ecosistem. Un terariu este un ecosistem inchis - asemenea planetei noastre, dar la o scara mult mai mica. In interiorul peretilor de sticla au loc si interactioneaza multe procese diferite: fotosinteza, respiratia si ciclul apei in natura.

Nu este nevoie de multe lucruri pentru amenajarea unui terariu: pietris fin sau nisip cu graunte mai mari, bucati de carbune, un material sintetic (nylon) sau un material asemanator pentru a indeplini rolul de separator intre straturile de pamant si un amestec de pamant in care sa se aseze plantele. Daca vreti sa dati o nota mai decorativa, puteti acoperi stratul de pamant cu pietris colorat, scoarta de copac  sau chiar trunchiuri miniaturale sau plante care creaza un covor verde.

Deasemenea se poate realiza un nou concept si design pentru orice ocazie in care luminile arhitecturale si decoratiunile din diverse articole lemnoase sa capteze intreg evenimentul care s-a dorit a fi  aparte. Decoratiunile pentru mese  pot fi gandite si realizate in cele mai mici detalii prin folosirea in decor a luminilor ambientale si a crengilor naturale capabile sa schimbe in intregime sala evenimentului.

Scrie opinia ta despre Lichen muschi natural!

Nota: