Cauta in categorie
Filtreaza dupa Stoc
Filtreaza dupa Pret (RON)
  • -
Filtreaza dupa Diametru (cm)
-
Filtreaza dupa Inaltime (cm)
-
Home»Flori artificiale

Flori, buchete si aranjamente artificiale

Filtreaza dupa Culoare floare
Filtreaza dupa Denumire Floare

Florile artificiale sunt ideale pentru a creea o ambianta placuta in diferite tipuri de interioare, precum birouri, restaurante dar si la piscine sau pe terase ori mall-uri, hoteluri si pensiuni turistice, spatii comerciale.

Tehnologia de realizare si implicit calitatea florilor artificiale au evoluat spectaculos in ultimii 10 ani. Materialele folosite ofera aranjamentelor si decoratiunilor din flori artificiale un aspect natural si proaspat. RobertoRossi.ro va prezinta o colectie deosebit de bogata de flori artificiale la fir dar si aranjemente sau buchete pentru nunta si botez sau alte evenimente speciale, precum 1 Martie si 8 Martie, aniversari sau cadouri business.

RobertoRossi.ro va ofera o colectie completa de flori si plante artificiale de calitate, in culori si dimensiuni variate, pentru decoratiuni interioare deosebite sau mese festive, cadouri pentru evenimente si zile speciale, buchete si aranjamente pentru nunta sau pentru botez.

Puteti alege flori artificiale la fir sau aranjamente ornamentale si buchete de flori si plante artificiale pentru decorarea unui restaurant sau a camerelor de hotel, pentru o cafenea cocheta sau un bar modern amenajat. De asemenea, plasate intr-un colt al biroului sau intr-un living, aranjamentele din flori artificiale vor oferi incaperii un plus de eleganta si culoare.

Produse 1 pana la 32 din 1023 total
123...32Pagina urmatoare

Ordoneaza dupa:NumePret
Afiseaza:GridLista
Produse 1 pana la 32 din 1023 total
123...32Pagina urmatoare

Ordoneaza dupa:NumePret
Afiseaza:GridLista